Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΤΖΕΛ

Τζελ νυχιών
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της Andreia Base Gel 22 gr

Andreia Base Gel 22 gr

Andreia Base Gel 22 gr Gel βάσης 22g Mεσαίας Ρευστότητας. Base Gel για το profection Builder Gel.
€17,36
Εικόνα της Andreia Builder Gel 3 in 1 22 gr

Andreia Builder Gel 3 in 1 22 gr

Andreia Builder Gel 3 in 1 22 gr   Ιδανικό για την κατασκευή τζελ. Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Είναι 3 σε 1 διότι λειτουργεί ως Βάση, Building Gel και Top Coat. Έχει υψηλή πρόσφυση και λάμψη. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό και διαφανές.  
€19,84
Εικόνα της Andreia Builder Gel Clear 22 gr

Andreia Builder Gel Clear 22 gr

Andreia Builder Gel Clear 22 gr Builder Gel Builder Gel για την Κατασκευή των νυχιών. Μεσαίας ρευστότητας. Πολυμερίζεται σε LED και σε UV λάμπα. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό, απαλό ροζ, διάφανο.
€17,36
Εικόνα της Andreia Builder Gel Soft White22gr

Andreia Builder Gel Soft White22gr

Andreia Builder Gel Soft White 3 in 1 22 gr Για την κατασκευή τζελ σε απαλό λευκό χρώμα. Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Είναι 3 σε 1 διότι λειτουργεί ως Βάση, Building Gel και Top Coat. Έχει υψηλή πρόσφυση και λάμψη. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό και διαφανές.
€19,84
Εικόνα της Andreia Builder Gel White 22 gr

Andreia Builder Gel White 22 gr

Andreia Builder Gel White 22 gr Builder Gel Builder Gel για την Κατασκευή των νυχιών. Μεσαίας ρευστότητας. Πολυμερίζεται σε LED και σε UV λάμπα. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό, απαλό ροζ, διάφανο.
€17,36
Εικόνα της Andreia Cover Pink Builder Gel 22 gr

Andreia Cover Pink Builder Gel 22 gr

Andreia Cover Pink Builder Gel 22 gr   Builder Gel cover pink για την Κατασκευή των νυχιών. Μεσαίας ρευστότητας. Πολυμερίζεται σε LED και σε UV λάμπα. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό, απαλό ροζ, διάφανο.
€17,36
Εικόνα της Andreia Professional All in 1 nail forms 500 τεμάχια

Andreia Professional All in 1 nail forms 500 τεμάχια

Andreia Professional All in 1 nail forms 500 τεμάχια Όλα σε 1 φόρμα νυχιών (500 τεμάχια) Για Gel και ακρυλικό Για όλους τους τύπους σχηματισμού νυχιών. Αποτύπωση έτοιμη των σχημάτων επάνω στην φόρμα.
€14,88
Εικόνα της Andreia Professional Base & Top Coat (Βάση και τοπ) 2 σε 1 10.5 ml

Andreia Professional Base & Top Coat (Βάση και τοπ) 2 σε 1 10.5 ml

Βάση Top Coat 10.5 ml Βάση / Top Coat για την εφαρμογή των ημιμόνιμων της Andreia Professional. Πολύ γυαλιστερά νύχια. Δημιουργεί ένα εξαιρετικό και σκληρό φινίρισμα.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Primer για Gel & Acrylic 10.5 ml

Andreia Professional Primer για Gel & Acrylic 10.5 ml

Primer χωρίς οξύ 10,5ml Το Primer προετοιμάζει και δημιουργεί ένα ισχυρό στρώμα προσκόλλησης για την εφαρμογή του τζελ ή του ακρυλικού.
€4,96
Εικόνα της Andreia Professional Profection top coat matte ( Ματ Τόπ) 10.5 ml

Andreia Professional Profection top coat matte ( Ματ Τόπ) 10.5 ml

Matte Top Coat for Gel&Acrylic 10,5 ml Top Coat με ματ αποτέλεσμα για Gel και ακρυλικά. Πολυμερισμός σε Led & UV λάμπα. Χωρίς Οξύ. Συμβατό με την σειρά profection και τα ημιμόνιμα της Andreia Professional.
€11,78
Εικόνα της Andreia Professional top coat no tacky layer 10.5 ml

Andreia Professional top coat no tacky layer 10.5 ml

Top Coat χωρίς κολλώδες τελείωμα 10,5ml Σκληρό και γυαλιστερό φινίρισμα. Χωρίς κολλώδες τελείωμα.Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Κατάλληλο για την σειρά profection και για τη σειρά των ημιμόνιμων.
€10,54
Εικόνα της Andreia ProfessionalTop Coat gel acrylic 10.5ml

Andreia ProfessionalTop Coat gel acrylic 10.5ml

Andreia Professional Profection Top Coat gel & acrylic 10.5ml Σκληρό και λαμπερό τελείωμα. Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Συμβατό και με την σειρά Profection και με την σειρά των ημιμόνιμων της Andreia Professional Gel Polishes.
€9,92
Εικόνα της Andreia Soft White Builder Gel 22 gr

Andreia Soft White Builder Gel 22 gr

Andreia Soft White Builder Gel 22 gr   Builder Gel soft white για την Κατασκευή των νυχιών. Μεσαίας ρευστότητας. Πολυμερίζεται σε LED και σε UV λάμπα. Διαθέσιμες αποχρώσεις: απαλό λευκό, απαλό ροζ, διάφανο.
€17,36
Εικόνα της BASE COAT CROCUS 15 ml

BASE COAT CROCUS 15 ml

BASE COAT CROCUS 15 ml Βάση, μέτριας ρευστότητας, προσδίδει ανθεκτικότητα στο ημιμόνιμο, ιδανικό προϊόν για την επανόρθωση κατεστραμμένων νυχιών, νυχιών με ραβδώσεις. Χρόνος πολυμερισμού 3 λεπτά σε UV, 60''σε LED. Συμβατό με όλες τις εταιρείες.
€11,99
Εικόνα της BASE ONE COVER 5gr

BASE ONE COVER 5gr

BASE ONE COVER 5gr Gel συγκάλυψης μεσαίας πυκνότητας με εξαιρετική προσκόλληση στην επιφάνεια των νυχιών. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα gel. Καμουφλάρει τέλεια την φυσική πλάκα νυχιών, επιμηκύνει οπτικά τα νύχια και κρύβει τέλεια τις κηλίδες και γενικά τις ατέλειες. Χρήση uv λάμπας 36w (φουρνάκι) για 2 λεπτά. Σε συσκευασία 
€3,47
Εικόνα της BASE ONE COVER 5gr

BASE ONE COVER 5gr

 BASE ONE EXTREME WHITE 5gr Το Silcare Base One Gel είναι μονοφασικό gel ιδανικό τόσο για φυσικό νύχι όσο και για tip. Έχει την ιδανική ρευστότητα ώστε να μην “τρέχει” διευκολύνοντας την εφαρμογή ενώ έχει μεγάλη διάρκεια. Το Extreme White δίνει απόλυτα λευκό αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για την γραμμή του γαλλικού! Χρήση: εφαρμόστε μία λεπτή γραμμή στο ελεύθερο άκρο του νυχιού για να φτιάξετε την γραμμή του γαλλικού. Μπορείτε να εφαρμόσετε και δεύτερη στρώση αν το κρίνετε απαραίτητο. Κάθε στρώση πρέπει να πολυμεριστεί για 2 λεπτά σε λάμπα UV.
€3,47
Εικόνα της BASE ONE FRENCH PINK 5gr

BASE ONE FRENCH PINK 5gr

BASE ONE FRENCH PINK 5gr To BASE ONE FRENCH PINK είναι τζελ μεγάλης πυκνότητας (παχύ), σε χρώμα ροζ. Έχει ικανοποιητικές ιδιότητες στρώσης και μεγάλη πρόσφυση κοντά στο δέρμα. Συνιστάται για το χτίσιμο τεχνητών νυχιών (tips), φόρμας, και για διακοσμήσεις. 
€3,47
Εικόνα της BASE ONE GEL CLEAR 5gr

BASE ONE GEL CLEAR 5gr

BASE ONE GEL CLEAR 5gr Διάφανο gel μέτριας πυκνότητας, ιδανικό για φυσική ενίσχυση του νυχιού. Συνδυάζεται με άλλα gel, ημιμόνημα και ακρυλικά. Τοποθετείται εύκολα και είναι χωρίς οξέα για καλύτερο αποτέλεσμα από τα συνηθισμένα uv gel. Σε συσκευασία 5gr.
€3,47
Εικόνα της BASE/TOP COAT CROCUS 15 ml

BASE/TOP COAT CROCUS 15 ml

BASE/TOP COAT CROCUS 15 ml • Ένα προϊόν για όλες τις τεχνικές. • Συνδυάζει την  άριστη συγκόλληση με το φυσικό νύχι και υπέροχη γυαλάδα που διαρκεί μέχρι την επόμενη συντήρηση. • Μέτρια ρευστότητα. • Κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές Gel και ημιμόνιμο. • Πολυμερίζεται σε UV-CCFL-LED.   • Χρόνος πολυμερισμού σε UV λάμπα -3-4 ‘.
€13,00
Εικόνα της Builder Gel Kit

Builder Gel Kit

 Andreia Professional Builder Gel Kit Το Andreia Professional Builder Gel Kit περιλαμβάνει: 1 Prep 250ml 1 Primer 10,5ml 1 Top Coat 10,5ml 1 Extra Glow Cleanser 250ml 1 Base Gel 22g 1 Builder Gel Soft White 22g 1 Builder Gel Cover Pink 22g
€62,00 €48,80
Εικόνα της CLEANER COCOS RED 1000ML

CLEANER COCOS RED 1000ML

CLEANER COCOS RED 1000ml CLEANER Καθαρίζει & αφαιρεί το κολλώδες φιλμ μετά τον πολυμερισμό του gel & του ημιμόνιμου βερνικιού. 
€11,78
Εικόνα της CROCUS ARCTIC WHITE 50 GR

CROCUS ARCTIC WHITE 50 GR

CROCUS ARCTIC WHITE 50 GR Νέα φόρμουλα μονοφασικού Gel. Ακόμη και το πολύ λεπτό χτίσιμο γίνεται ανθεκτικό χάρη στις ακρυλικές ίνες που περιέχει. Μέτριας ρευστότητας, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα νύχια και ονυχοφάγους. Εύκολη εφαρμογή, δεν τρέχει. Απαλή διάφανη ροζ απόχρωση. Πολυμερίζεται σε UV-LED-CCFL.
€32,00
Εικόνα της CROCUS Blue Diamond-15GR

CROCUS Blue Diamond-15GR

CROCUS Blue Diamond-15GR Κλασσική φόρμουλα μονοφασικού Gel. Παχύρευστη σύσταση. Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές. Εύκολη εφαρμογή για φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση φόρμας. Δεν τρέχει και είναι απόλυτα διαφανές. Πολυμερίζεται σε UV-CCFL.
€16,99
Εικόνα της CROCUS FIBERGEL CLEAR 5GR

CROCUS FIBERGEL CLEAR 5GR

CROCUS FIBERGEL CLEAR 5GR Νέα φόρμουλα μονοφασικού Gel. Ακόμη και το πολύ λεπτό χτίσιμο γίνεται ανθεκτικό χάρη στις ακρυλικές ίνες που περιέχει. Παχύρευστο, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα νύχια και ονυχοφάγους. Εύκολη εφαρμογή, δεν τρέχει. Διαφανές χρώμα. Πολυμερίζεται σε UV-LED-CCFL.
€7,01