Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΑΡΑΙΩΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ

ΑΡΑΙΩΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της Andreia Professional Nail Polish Thinner 150 ml

Andreia Professional Nail Polish Thinner 150 ml

Andreia Professional Nail Polish Thinner 150 ml Nail Polish Thinner 150ml Αντικαθιστά τους διαλύτες που εξατμίζονται κατά τη χρήση του βερνικιού.Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στο μπουκαλάκι του βερνικιού και ανακινήστε καλά.
€11,78
Εικόνα της Andreia Professional Nail Polish Thinner 50 ml

Andreia Professional Nail Polish Thinner 50 ml

Andreia Professional Nail Polish Thinner 50 ml Nail Polish Thinner 50ml Αντικαθιστά τους διαλύτες που εξατμίζονται κατά τη χρήση του βερνικιού.Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στο μπουκαλάκι του βερνικιού και ανακινήστε καλά.
€9,30
Εικόνα της SECHE RESTORE PROFESSIONAL (14ml ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ)

SECHE RESTORE PROFESSIONAL (14ml ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ)

 SECHE RESTORE PROFESSIONAL (14ml ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ) To διαλυτικό για την αραίωση -επαναφορά της πυκνότητας του Seche Vite στην αρχική του κατάσταση. Δύναται να χρησιμοποιηθεί και με όλα τα άλλα βερνίκια της αγοράς, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην σύνθεσή τους.  Συσκευασία 59ml 
€8,06
Εικόνα της SECHE RESTORE PROFESSIONAL KIT (59ml) (ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ)

SECHE RESTORE PROFESSIONAL KIT (59ml) (ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ)

SECHE RESTORE PROFESSIONAL KIT (59ml) (ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ) To διαλυτικό για την αραίωση -επαναφορά της πυκνότητας του Seche Vite στην αρχική του κατάσταση. Δύναται να χρησιμοποιηθεί και με όλα τα άλλα βερνίκια της αγοράς, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην σύνθεσή τους. Διατίθεται σε συσκευασία 15ml . 
€14,88