Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΤΡΕΣΕΣ/ΕΞΤΕΝΣΙΟΝΣ

ΤΡΕΣΕΣ/ΕΞΤΕΝΣΙΟΝΣ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της ELASTIC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΑΣΠΡΟ

ELASTIC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΑΣΠΡΟ

ELASTIC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΑΣΠΡΟ Πλεξούδα με λαστιχάκι σε άσπρη-γκρι απόχρωση.
€2,48
Εικόνα της ELASTΙC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΜΑΥΡΟ

ELASTΙC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΜΑΥΡΟ

ELASTΙC IMITATION PLAITED PONY TAIL ΜΑΥΡΟ Πλεξούδα με λαστιχάκι σε μαύρο χρώμα.
€2,48
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BABY PINK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BABY PINK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BABY PINK Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLACK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLACK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLACK Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLONDE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLONDE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLONDE Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLUE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLUE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ BLUE Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FLAME

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FLAME

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FLAME Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FUCHSIA

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FUCHSIA

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ FUCHSIA Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ HOT PINK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ HOT PINK

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ HOT PINK Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ RED

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ RED

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ RED Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ SKY

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ SKY

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ SKY Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ WHITE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ WHITE

EXTENSION ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ WHITE Τα baby hair extension της Stargazer είναι συνθετικά extension με κλιπ. Τα συγκεκριμένα hair extension είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τους και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα. Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε ενώ είναι ανθεκτικά και στο λούσιμο.
€3,47
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.1

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.1

Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.1 Μαύρο Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε ή  να κάνετε μπούκλες ή ακόμη και να τα βάψετε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το στυλ μαλλιών που επιθυμείτε, με φυσικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.13

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.13

Εxtensions από 100% φυσική τρίχα Ν.13 Ξανθό ανοιχτό ιριζέ     Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.28

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.28

Εxtensions από 100% φυσική τρίχα Ν.28 Ξανθό βιολέ Ιριζέ Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα. Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια. Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε ή να κάνετε μπούκλες ή ακόμη και να τα βάψετε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το στυλ μαλλιών που επιθυμείτε, με φυσικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.3

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.3

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.3 Καστανό σκούρο Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.4

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.4

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.4 Καστανό Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε ή  να κ
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.6

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.6

Εxtensions από 100% φυσική τρίχα Ν.6 Ξανθό σκούρο     Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετ
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.613

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.613

Εxtensions από 100% φυσική τρίχα Ν.613 Ξανθό φυσικό Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα. Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια. Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε ή να κάνετε μπούκλες ή ακόμη και να τα βάψετε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το στυλ μαλλιών που επιθυμείτε, με φυσικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.620

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.620

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.620 Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα. Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια. Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε ή να κάνετε μπούκλες ή ακόμη και να τα βάψετε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το στυλ μαλλιών που επιθυμείτε, με φυσικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.
€1,24
Εικόνα της Extensions  από 100% φυσική τρίχα Ν.8

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.8

Εxtensions από 100% φυσική τρίχα Ν.8 Ξανθό ανοιχτό   Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώνετε
€1,24
Εικόνα της Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.2

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.2

Extensions από 100% φυσική τρίχα Ν.2 Πολύ σκούρο Καστανό Set 25 έτοιμα τουφάκια κερατίνης σε μήκος 55cm. Διατίθενται σε πάρα πολλούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει: σε όλες τις φυσικές αποχρώσεις για αόρατη επιμήκυνση αλλά και σε fashion- χρώματα για να εντυπωσιάσετε Οι μικρές αυτές ομοιόμορφες τούφες μαλλιού, τοποθετούνται εύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πλέον δημοφιλής, γιατί δίνει μεγάλες δυνατότητες εφαρμογής σε κάθε τύπο μαλλιού, με οποιοδήποτε μήκος και σε οποιαδήποτε πυκνότητα.   Με τα extensions μπορείτε να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας ή να τους χαρίσετε επιπλέον όγκο και πύκνωση. Είναι ακόμη ιδανικά για να αποκτήσετε ανταύγειες και φλας, ενώ χρησιμοποιούνται και σε νυφικά, βραδινά ή ιδιαίτερα χτενίσματα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μπερδεύονται, δεν φριζάρουν στις άκρες και διαθέτουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια.   Τα extensions είναι από 100% φυσική τρίχα και μπορείτε ακόμη και να τα ισιώ
€1,24
Εικόνα της EXTENTION KIT N. DB3 Y849

EXTENTION KIT N. DB3 Y849

EXTENTION KIT N. DB3 Y849 Περιγραφή Νέα extention τα οποία μπορείτε να τα ισιώνετε και να τα κάνετε μπούκλα σε θερμοκρασία που φτάνει έως 180 ° C. 3 λωρίδες extention με ειδικές ίνες και 3 κλιπς στήριξης μεγάλης διάρκειας. Διαστάσεις 45/50 cm σε μήκος. πλάτος 16 cm.
€29,76
Εικόνα της EXTENTION KIT N.1B Y849

EXTENTION KIT N.1B Y849

EXTENTION KIT N.1B Y849 Περιγραφή Νέα extention τα οποία μπορείτε να τα ισιώνετε και να τα κάνετε μπούκλα σε θερμοκρασία που φτάνει έως 180 ° C. 3 λωρίδες extention  με ειδικές ίνες και 3 κλιπς στήριξης μεγάλης διάρκειας. Διαστάσεις 45/50 cm σε μήκος. πλάτος 16 cm.
€29,76