Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΠΙΝΕΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ

ΠΙΝΕΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της Πινέλο Andreia Nail Art Powder Remover Brush

Πινέλο Andreia Nail Art Powder Remover Brush

Πινέλο Andreia Nail Art Powder Remover Brush Λείο και απαλό με πυκνές τρίχες. Ενδείκνυται για να αφαιρέσετε τα ίχνη της σκόνης μετά την προετοιμασία των νυχιών.
€11,78
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ Gel- acrylgel διπλό

ΠΙΝΕΛΟ Gel- acrylgel διπλό

ΠΙΝΕΛΟ Gel- acrylgel διπλό   Επαγγελματικό πινέλο για Τζέλ και acrylgel. Ιδανικό για επαγγελματίες, αρχάριους ακόμη και για προσωπική χρήση.   Διαθέτει 2 πλευρές για την σωστή τοποθέτηση του acrylgel και μαύρη πολυτελή λαβή.
€13,81
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ANGULAR N4 Ν3158

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ANGULAR N4 Ν3158

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ANGULAR N4 Ν 3158 Επαγγελματικό πινέλο Ακρυλικού με γωνία Kolinsky. Διαθέτει κοντή σκούρα μπλε λαβή και επινικελωμένο ορείχαλκο μετάλλινο κρίκο. Εφαρμογή • Για χτίσιμο ακρυλικού • Κατάλληλο για χτίσιμο σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, για πλατιές γραμμές και για Γαλλικό-Μανικιούρ • Κατάλληλο για εφαρμογή και σε μικρά νύχια ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ • Κομψές τρίχες από μικρό ζώο της σιβερίας • Πολύ καλή ικανότητα συγκράτησης του ακρυλικού • Πολύ καλή διατήρηση του σχήματός του • Υψηλή ελαστικότητα
€5,58
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. OVAL N6 N3099 v16

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. OVAL N6 N3099 v16

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. OVAL N6 N3099 v16 Επαγγελματικό πινέλο Ακρυλικού με αιχμηρή οβαλ μύτη Kolinsky. Διαθέτει κοντή σκούρα μπλε λαβή και επινικελωμένο ορείχαλκο μετάλλινο κρίκο.   Εφαρμογή • Για χτίσιμο ακρυλικού • Κατάλληλο για χτίσιμο σε όλη την επιφάνεια του νυχιού • Κατάλληλο για εφαρμογή και σε μικρά νύχια   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ • Κομψές τρίχες από μικρό ζώο της σιβερίας • Πολύ καλή ικανότητα συγκράτησης του ακρυλικού • Πολύ καλή διατήρηση του σχήματός του • Υψηλή ελαστικότητα
€9,92
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ROUND N8 N 309 v11

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ROUND N8 N 309 v11

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡ. ROUND N8 N 309 v11   Επαγγελματικό πινέλο Ακρυλικού με αιχμηρή μύτη Kolinsky. Διαθέτει κοντή σκούρα μπλε λαβή και επινικελωμένο ορείχαλκο μετάλλινο κρίκο.     Εφαρμογή Για χτίσιμο ακρυλικού Κατάλληλο για εφαρμογή και σε μικρά νύχια Για κομψές λεπτομέρειες   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ • Κομψές τρίχες από μικρό ζώο της σιβερίας • Πολύ καλή ικανότητα συγκράτησης του ακρυλικού • Πολύ καλή διατήρηση του σχήματός του • Υψηλή ελαστικότητα
€16,00
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ #3 LK 6-6M

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ #3 LK 6-6M

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ #3 LK 6-6M   Επαγγελματικό Πινέλο Ακρυλικού για χτίσμο Νο 6. Αρκετά υψηλής ποιότητας πινέλο. Απαραίτητο εργαλείο για κάθε τεχνήτρια.  
€6,20
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.4

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.4

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.4 Επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού υψηλής ποιότητας με μαύρη ξύλινη λαβή. Ιδανικό για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία αλλά και αρχάριου. Σχεδιασμένο για να επιτυγχάνετε κάθε λεπτομέρεια στα σχέδια σας και κυρίως για την δημιουργία ακρυλικού nail art.
€3,97
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.6

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.6

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.6   Επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού υψηλής ποιότητας με μαύρη ξύλινη λαβή. Ιδανικό για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία αλλά και αρχάριου. Σχεδιασμένο για να επιτυγχάνετε κάθε λεπτομέρεια στα σχέδια σας και κυρίως για την δημιουργία ακρυλικού nail art.
€3,97
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.8

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.8

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 204.8   Επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού υψηλής ποιότητας με μαύρη ξύλινη λαβή. Ιδανικό για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία αλλά και αρχάριου. Σχεδιασμένο για να επιτυγχάνετε κάθε λεπτομέρεια στα σχέδια σας και κυρίως για την δημιουργία ακρυλικού nail art.
€3,97
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.4

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.4

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.4   Το απόλυτο επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού για τεχνίτες νυχιών που εφαρμόζουν ακρυλικά συστήματα. Διαθέτει αποσπώμενη λαβή που λειτουργεί και ως προστασία του πινέλου εφόσον βγαίνει και κουμπώνει πάνω του. Οι τρίχες του είναι ειδικά σχεδιασμένες, για την μέγιστη διάρκεια του.
€4,96
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.6

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.6

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.6 Το απόλυτο επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού για του τεχνίτες νυχιών που εφαρμόζουν ακρυλικά συστήματα. Ειδικά σχεδιασμένο, διαθέτει αποσπώμενη λαβή που λειτουργεί και ως προστασία του πινέλου εφόσον βγαίνει και κουμπώνει πάνω του. Οι τρίχες του είναι φτιαγμένες για την μέγιστη διάρκεια του.
€4,96
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.8

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.8

ΠΙΝΕΛΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ 206.8 Το απόλυτο επαγγελματικό πινέλο ακρυλικού για του τεχνίτες νυχιών που εφαρμόζουν ακρυλικά συστήματα. Ειδικά σχεδιασμένο, διαθέτει αποσπώμενη λαβή που λειτουργεί και ως προστασία του πινέλου εφόσον βγαίνει και κουμπώνει πάνω του. Οι τρίχες του είναι φτιαγμένες για την μέγιστη διάρκεια του.
€4,96
Εικόνα της ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ Gel- acrylgel διπλό 3--9

ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ Gel- acrylgel διπλό 3--9

ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ Gel- acrylgel διπλό 3--9   Επαγγελματικό πινέλο για Τζέλ και acrylgel. Ιδανικό για επαγγελματίες, αρχάριους ακόμη και για προσωπική χρήση.   Διαθέτει 2 πλευρές για την σωστή τοποθέτηση του acrylgel και μαύρη πολυτελή λαβή.
€8,49