Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ANDREIA

ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ANDREIA
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της Andreia Professional Ba1 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba1 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba1 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Ba2 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba2 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba2 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Ba3 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba3 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba3 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Ba4 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba4 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba4 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Ba5 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba5 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba5 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Ba6 L.Edition

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba6 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Professional Ba6 L.Edition Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλά λεπτά βήματα και την απαλή κίνηση των χεριών της, σαν να εξαπλώνεται μαγεία;Η νέα συλλογή Ballet ενισχύει τη θηλυκή γλυκύτητα με 6 νέες αποχρώσεις ημιμόνιμου (Ba1, Ba2, Ba3, bA4, Ba5 & ΒΑ6). Μια γοητευτική και πολύ λεπτεπίλεπτη Limited Edition, η οποία αντανακλά την ευρωστία και την απλότητα της μπαλαρίνας που ζει μέσα σε κάθε μία από εμάς.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Base & Top Coat (Βάση και τοπ) 2 σε 1 10.5 ml

Andreia Professional Base & Top Coat (Βάση και τοπ) 2 σε 1 10.5 ml

Βάση Top Coat 10.5 ml Βάση / Top Coat για την εφαρμογή των ημιμόνιμων της Andreia Professional. Πολύ γυαλιστερά νύχια. Δημιουργεί ένα εξαιρετικό και σκληρό φινίρισμα.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Gel Polish cleanser 250 ml

Andreia Professional Gel Polish cleanser 250 ml

Καθαριστικό ημιμόνιμου 250ml Σκουπίζετε το κολλώδες στρώμα από την επιφάνεια του νυχιού και τις άκρες.
€5,58
Εικόνα της Andreia Professional Gel Polish cleanser 500 ml

Andreia Professional Gel Polish cleanser 500 ml

Καθαριστικό ημιμόνιμου 500ml Σκουπίζετε το κολλώδες στρώμα από την επιφάνεια του νυχιού και τις άκρες.
€9,92
Εικόνα της Andreia Professional Gel Polish crystal shine New Cleanser250 ml

Andreia Professional Gel Polish crystal shine New Cleanser250 ml

Νέο καθαριστικό CRYSTAL SHINE 250ml Το νέο Crystal Shine καθαριστικό είναι η επανάσταση της καθαριότητας και της λάμψης στη σειρά του τζελ της Andreia Professsional. Ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί τα υπολείμματα λιπαρότητας, εγγυάται ένα σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα. Το τελευταίο βήμα για ένα άψογο gel μανικιούρ, με μια έντονη λάμψη που διαρκεί μέχρι και 4 εβδομάδες! Μετά τον τελικό πολυμερισμό του Top Coat της Andreia Professional, χρησιμοποιήστε το Νέο Crystal Shine Καθαριστικό και εφαρμόστε το στα νύχια. Τελειώστε με την Κρέμα Χεριών Andreia με Οξέα Φρούτων.
€9,30
Εικόνα της Andreia Professional Gel Polish remover 250 ml

Andreia Professional Gel Polish remover 250 ml

Αφαιρετικό ημιμόνιμου 250 ml Σχεδιασμένο για να αφαιρέσετε εύκολα το Andreia Professional ημιμόνιμο. Με ένα buffer ή μια λίμα, αφαιρέστε την γυαλιστερή επιφάνεια του ημιμόνιμου από το νύχι , προσέχοντας να μην τραυματίσετε το φυσικό νύχι. Σε ένα κομμάτι βαμβάκι τοποθετήστε το Andreia Gel polish Remover, εφαρμόστε το στο νύχι και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Κρατήσετε το από 5 έως 15 λεπτά κάτω από UV φως ή 5 έως 8 λεπτά κάτω από φως LED. Αφαιρέστε το ημιμόνιμο χρησιμοποιώντας μια λίμα ή ένα πορτοκαλί στικ, χωρίς να φθάσετε στο φυσικό νύχι.
€6,08
Εικόνα της Andreia Professional Gel Polish remover 500 ml

Andreia Professional Gel Polish remover 500 ml

Αφαιρετικό ημιμόνιμου 500ml Σχεδιασμένο για να αφαιρέσετε εύκολα το Andreia Professional ημιμόνιμο. Με ένα  buffer ή μια λίμα, αφαιρέστε την γυαλιστερή επιφάνεια του ημιμόνιμου από το νύχι, προσέχοντας να μην τραυματίσετε το φυσικό νύχι. Σε ένα κομμάτι βαμβάκι τοποθετήστε το Andreia Gel polish Remover, εφαρμόστε το στο νύχι και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Κρατήσετε το από 5 έως 15 λεπτά κάτω από UV φως ή 5 έως 8 λεπτά κάτω από φως LED. Αφαιρέστε το ημιμόνιμο χρησιμοποιώντας μια λίμα ή ένα πορτοκαλί στικ, χωρίς να φθάσετε στο φυσικό νύχι.
€8,93
Εικόνα της Andreia Professional Primer για Gel & Acrylic 10.5 ml

Andreia Professional Primer για Gel & Acrylic 10.5 ml

Primer χωρίς οξύ 10,5ml Το Primer προετοιμάζει και δημιουργεί ένα ισχυρό στρώμα προσκόλλησης για την εφαρμογή του τζελ ή του ακρυλικού.
€4,96
Εικόνα της Andreia Professional Profection top coat matte ( Ματ Τόπ) 10.5 ml

Andreia Professional Profection top coat matte ( Ματ Τόπ) 10.5 ml

Matte Top Coat for Gel&Acrylic 10,5 ml Top Coat με ματ αποτέλεσμα για Gel και ακρυλικά. Πολυμερισμός σε Led & UV λάμπα. Χωρίς Οξύ. Συμβατό με την σειρά profection και τα ημιμόνιμα της Andreia Professional.
€11,78
Εικόνα της Andreia Professional top coat no tacky layer 10.5 ml

Andreia Professional top coat no tacky layer 10.5 ml

Top Coat χωρίς κολλώδες τελείωμα 10,5ml Σκληρό και γυαλιστερό φινίρισμα. Χωρίς κολλώδες τελείωμα.Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Κατάλληλο για την σειρά profection και για τη σειρά των ημιμόνιμων.
€10,54
Εικόνα της Andreia Professional Ultrabond Primer 10.5 ml

Andreia Professional Ultrabond Primer 10.5 ml

Ultrabond Primer 10,5 ml Για την προετοιμασία των νυχιών, πριν από την χρήση του προϊόντος Base / Top Coat 2 σε 1 Andreia Professional
€5,58
Εικόνα της Andreia ProfessionalTop Coat gel acrylic 10.5ml

Andreia ProfessionalTop Coat gel acrylic 10.5ml

Andreia Professional Profection Top Coat gel & acrylic 10.5ml Σκληρό και λαμπερό τελείωμα. Πολυμερίζεται και σε LED και σε UV λάμπα. Συμβατό και με την σειρά Profection και με την σειρά των ημιμόνιμων της Andreia Professional Gel Polishes.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J1


Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J1 Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J1 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J2


Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J2 Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J2 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J3

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J3 Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J3 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J4

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J4 Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J4 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J5

Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J5 Shhh ... Μπορείτε να αισθανθείτε την λεπτότητα των κινήσεων της μπαλαρίνας; Τα σταθερά αλλ

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J5 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Andreia Ημιμόνιμο Juicy J6

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J6

Andreia Ημιμόνιμο Juicy J6 Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Juicy, τη Νέα Limited Edition σειρά ημιμόνιμων της Andreia εμπνευσμένη από τα νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και τους φυσικούς χυμούς. Είστε έτοιμοι να χρωματίσετε και να φτιάξετε τις καυτές μέρες των διακοπών; Η Juicy Collection αποτελείται από 6 PΑSTEL NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, τη μεγάλη τάση αυτού του καλοκαιριού: J1- Το Pink Neon Pastel Shade J1 είναι εμπνευσμένο από τη γεύση του ροδάκινου. J2- Η γλυκύτητα του βατόμουρου βρίσκεται στο Έντονο Pink Neon Pastel J2. J3- Το Lilac Neon Pastel Shade J3 είναι εμπνευσμένο από το πολύ φρέσκο και έντονο βατόμουρο superfruit. J4- To J4 Green Neon Pastel Shade είναι τόσο φρέσκο και ζουμερό όσο το νόστιμο ακτινίδιο. J5- Κίτρινο Neon Pastel Shade J5 μας θυμίζει το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό: λεμονάδα. J6- Ο ανανάς, που είναι εξωτικός και σούπερ νόστιμος, είναι η έμπνευση για τη σκιά J6 του Orange Neon Pastel.
€9,92
Εικόνα της Ημιμόνιμα Βερνίκια Νυχιών Andreia Professional 10.5ml Ν.200

Ημιμόνιμα Βερνίκια Νυχιών Andreia Professional 10.5ml Ν.200

 Ημιμόνιμα Βερνίκια Νυχιών Andreia Professional 10.5ml Ν.200   Διάρκεια έως και 4 εβδομάδες   Συνδιάζουν την τελευταία τεχνολογία με την υψηλή ποιότητα υλικών σε πολλά εκπληκτικά χρώματα. Η σειρά αυτή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συλλογών από απλά χρώματα, effect - διάφανα χρώματα με ελαφρύ χρωματιστό glitter που εφραμόζονται πάνω από απλά χρώματα ή και μόνα τους, neon, pastel, χρώματα για γαλλικό και glitter!
€9,92