Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ZHIVAS LTD

ZHIVAS LTD

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της SEPTOQUAT-AM MD 1000ml

SEPTOQUAT-AM MD 1000ml

 SEPTOQUAT-AM MD 1000ml Απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. ·Ελεύθερο Αλδεϋδών με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού ·Εξαιρετική συμβατότητα με τα εργαλεία και τα ενδοσκόπια ·Ιοκτόνος δράση Το  SEPTOQUAT-AM MD είναι ένα πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών, για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Κατάλληλο και για λουτρό υπερήχων. Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτή σε ένα μόνο στάδιο. Η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται, χάρη στη ελεύθερη από αλδεϋδες σύνθεση, σύμφωνα μάλιστα και με τις οδηγίες για την απολύμανση των εργαλείων του Ινστιτούτου Robert-Koch. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηεθί ξεχωριστός καθαρισμός πριν την απολύμανση.
€24,80
Εικόνα της SEPTOQUAT-AM MD 250ml

SEPTOQUAT-AM MD 250ml

 SEPTOQUAT-AM MD 250ml    Απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. ·Ελεύθερο Αλδεϋδών με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού ·Εξαιρετική συμβατότητα με τα εργαλεία και τα ενδοσκόπια ·Ιοκτόνος δράση   Το  SEPTOQUAT-AM MD  είναι ένα πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών, για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Κατάλληλο και για λουτρό υπερήχων. Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτή σε ένα μόνο στάδιο. Η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται, χάρη στη ελεύθερη από αλδεϋδες σύνθεση, σύμφωνα μάλιστα και με τις οδηγίες για την απολύμανση των εργαλείων του Ινστιτούτου Robert-Koch. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηεθί ξεχωριστός καθαρισμός πριν την απολύμανση.  
€11,16
Εικόνα της ZHIVAHEX SPRAY MD 1Lt WITH TIGGER PUM

ZHIVAHEX SPRAY MD 1Lt WITH TIGGER PUM

ZHIVAHEX SPRAY MD 1Lt WITH TIGGER PUM Το BAKTIWASH PREMIUM Είναι ένα κρεμοσάπουνο με ευχάριστο άρωμα και ουδέτερο ph, κατάλληλο για πλύσιμο χεριών και του δέρματος. ΧΡΗΣΗ: Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες Α και Ε για τη φροντίδα του δέρματος ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για αφρόλουτρο ατόμων με ευαίσθητη επιδερμίδα.
€9,92