Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

SWAROVSKI

SWAROVSKI

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της SWAROVSKI AMETHYST SS5 50TEM.

SWAROVSKI AMETHYST SS5 50TEM.

SWAROVSKI AMETHYST SS5 50TEM. (1.7-1.9mm) Γνήσια Swarovski Strass με απίστευτη λάμψη για υπέροχες δημιουργίες Nail Art. Δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο νύχι και μοναδική αίσθηση ποιότητας στο αποτέλεσμα.
€3,97
Εικόνα της SWAROVSKI BLUE ZIRCON SS5 50TEM.

SWAROVSKI BLUE ZIRCON SS5 50TEM.

SWAROVSKI BLUE ZIRCON SS5 50TEM. (1.7-1.9mm) • Γνήσια Swarovski Strass με απίστευτη λάμψη για υπέροχες δημιουργίες Nail Art. Δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο νύχι και μοναδική αίσθηση ποιότητας στο αποτέλεσμα.
€3,97
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE COMIC POP

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE COMIC POP

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE COMIC POP   H συσκευασία περιλαμβάνει 5gr. crystalpixie και 30 στρασάκια. Τα crystalpixie πρέπει να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του είδους. Μην χρησιμοποιείται κόλα. Για να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιείστε αφαιρετικό υγρό. Φυλάξτε τα σε δροσερό μέρος.
€20,09
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE CUTE MOOD

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE CUTE MOOD

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE CUTE MOOD  H συσκευασία περιλαμβάνει 5gr. crystalpixie και 30 στρασάκια. Τα crystalpixie πρέπει να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του είδους. Μην χρησιμοποιείται κόλα. Για να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιείστε αφαιρετικό υγρό. Φυλάξτε τα σε δροσερό μέρος.
€20,09
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE STARRY NIGHT

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE STARRY NIGHT

SWAROVSKI CRYSTAL PIXIE STARRY NIGHT  H συσκευασία περιλαμβάνει 5gr. crystalpixie και 30 στρασάκια. Τα crystalpixie πρέπει να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του είδους. Μην χρησιμοποιείται κόλα. Για να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιείστε αφαιρετικό υγρό. Φυλάξτε τα σε δροσερό μέρος.
€20,09
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL SS10 50TEM.

SWAROVSKI CRYSTAL SS10 50TEM.

SWAROVSKI CRYSTAL SS10 50TEM. (2.7-2.9mm) Γνήσια Swarovski Strass με απίστευτη λάμψη για υπέροχες δημιουργίες Nail Art. Δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο νύχι και μοναδική αίσθηση ποιότητας στο αποτέλεσμα.
€3,96
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL SS12 50TEM.

SWAROVSKI CRYSTAL SS12 50TEM.

SWAROVSKI CRYSTAL SS12 50TEM. (3.7-3.2mm) Γνήσια Swarovski Strass με απίστευτη λάμψη για υπέροχες δημιουργίες Nail Art. Δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο νύχι και μοναδική αίσθηση ποιότητας στο αποτέλεσμα.
€3,97
Εικόνα της SWAROVSKI CRYSTAL SS3 50TEM.

SWAROVSKI CRYSTAL SS3 50TEM.

Γνήσια Swarovski Strass SS 3 (1.4-1.5mm) Γνήσια Swarovski Strass με απίστευτη λάμψη για υπέροχες δημιουργίες Nail Art. Δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο νύχι και μοναδική αίσθηση ποιότητας στο αποτέλεσμα.
€3,96