Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

Seche

Seche

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της GiGi Sure Clean 236ml.

GiGi Sure Clean 236ml.

GiGi Sure Clean 236ml. • Ιδανικό καθαριστικό για κεριέρες και επιφάνειες εργασίας αισθητικών με αποτελεσματική δράση.  • Το προϊόν δεν λεκιάζει.  • Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες.  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα για την αφαίρεση τσιχλών, λίπους, μπογιάς, κραγιόν, ρητίνες, κεριά κλπ • Δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με το δέρμα και δεν πρέπει να εισπνέεται.  • Συσκευασία: 236ml
€11,16
Εικόνα της GiGi Sure Clean 473ml. Καθαρισμός κεριού & επιφανειών.

GiGi Sure Clean 473ml. Καθαρισμός κεριού & επιφανειών.

GiGi Sure Clean 473ml. Καθαρισμός κεριού & επιφανειών. • Ιδανικό καθαριστικό για κεριέρες και επιφάνειες εργασίας αισθητικών με αποτελεσματική δράση.  • Το προϊόν δεν λεκιάζει.  • Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες.  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα για την αφαίρεση τσιχλών, λίπους, μπογιάς, κραγιόν, ρητίνες, κεριά κλπ • Δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με το δέρμα και δεν πρέπει να εισπνέεται.  • Συσκευασία: 473ml
€14,88
Εικόνα της ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g     Περιγραφή χρώματος Xtreme Blush gel uv κτισίματος νυχιών Διάφανο ελαφρώς ροζ gel χτισίματος που θα ενισχύσει το χρώμα του φυσικού νυχιού. Blush: Απόχρωση έντονου ροζ, που δίνει ένταση χρώματος στην επιφάνεια του νυχιού. Πολυμερίζεται σε 3 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g   Περιγραφή χρώματος Xtreme Pink uv gel κτισίματος νυχιών. Απαλό ημικαλυπτικό ροζ gel που θα καμουφλάρει ατέλειες στο φυσικό νύχι. Pink: Απαλή ροζ απόχρωση, που καλύπτει απαλά τις ατέλειες της επιφάνειας του νυχιού. Πολυμερίζεται σε 3 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g Περιγραφή χρώματος Έντονο, φωτεινό λευκό gel χτισίματος για δημιουργία χαμόγελου στο γαλλικό με την σταθερότητα στην χρήση που δίνει το ακρυλικό.   White: Το λευκότερο λευκό με τη σύσταση του builder gel. Δημιουργεί μια ευδιάκριτη γραμμή-χαμόγελο. Πολυμερίζεται σε 4 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της IBD ultra seal uv Top 14ml.

IBD ultra seal uv Top 14ml.

IBD ultra seal uv Top 14ml. παρέχει φινίρισμα με έξτρα λάμψη ΧΡΗΣΗ: Πολυμερίστε κάτω από λάμπα UV για 1 λεπτό. Καθαρίστε τα νύχια.
€19,84
Εικόνα της IBD uv bonder gel 14ml.

IBD uv bonder gel 14ml.

IBD uv bonder gel 14ml. Προωθεί την εξαιρετική πρόσφυση με ένα γρήγορο και εύκολο βήμα. Χρησιμοποιείται αντί των επιβλαβών όξινων primer. Προετοιμάζει τα φυσικά νύχια και τις άκρες των νυχιών.
€19,84
Εικόνα της Seche base 14ml

Seche base 14ml

 Seche base 14ml Είναι η πρώτη αντικιτρινική βάση για μανό. Η καινοτόμος σύσταση του είναι εγγυημένη στο να μην κιτρινίζουν τα νύχια, δίνοντας ταυτόχρονα μια κρυστάλλινη βάση που κρατάει το βερνίκι περισσότερο στο φυσικό νύχι. Το Seche Clear είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με όλα τα προϊόντα Seche και τονίζεται η χρήση του με το Seche Vite, για την μεγαλύτερη αντοχή του. Συσκευασία 14ml.
€8,06