Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

Ro.ial.

Ro.ial.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΡΟΛΟ 15cm RO.IAL

ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΡΟΛΟ 15cm RO.IAL

ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΡΟΛΟ 15cm RO.IAL
€5,95
Εικόνα της ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ TALCO 500ml

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ TALCO 500ml

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ TALCO 500ml Ημι-υγρό γαλάκτωμα τάλκ με καταπραϋντικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Κατάλληλο για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των λιποδιαλυτών κεριών, προσφέρει στο δέρμα φωτεινότητα, σύσφιξη και απαλότητα αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας. Εφαρμόστε στις περιοχές που υπόκεινται σε αποτρίχωση.
€11,16
Εικόνα της ΕΣΩΡΟΥΧΟ SLIP RO.IAL ACC395

ΕΣΩΡΟΥΧΟ SLIP RO.IAL ACC395

ΕΣΩΡΟΥΧΟ SLIP RO.IAL ACC395   Σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.
€12,40
Εικόνα της ΕΣΩΡΟΥΧΟ TANGA RO.IAL ACC389

ΕΣΩΡΟΥΧΟ TANGA RO.IAL ACC389

ΕΣΩΡΟΥΧΟ TANGA RO.IAL ACC389   ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 100 ΤΕΜΑΧΙΩΝ.
€12,40
Εικόνα της ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 449

ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 449

ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 449
€2,48
Εικόνα της ΚΕΡΙ PINK TITANIUM 800 ml KRISTAL

ΚΕΡΙ PINK TITANIUM 800 ml KRISTAL

ΚΕΡΙ PINK TITANIUM 800 ml KRISTAL Χρήση Τοποθετήστε το δοχείο στη συσκευή θέρμανσης κεριού. Λιώστε το κερί και διατηρήστε μια σταθερή θερμοκρασια 60 C. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το απλώσετε ομοιόμορφα σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στην περιοχή που θα αποτριχωθεί προς την κατεύθυνση ανάπτυξης της τρίχας. Χρησιμοποιήστε την παλάμη του χεριού να πατήσετε την ταινία αποτρίχωσης πάνω στο κερί μέχρι να κολλήσει εντελώς στο δέρμα. Ξεκινώντας από την βάση σηκώστε το κερί κατακόρυφα και απότομα. Ηταινία αποτρίχωσης είναι επαναχρησιμοποιήσιμη. Χρησιμοποιήστε ένα λαδάκι καθαρισμού για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα κεριού. Μετά την αποτρίχωση εφαρμόστε μια ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα. Φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.
€11,16
Εικόνα της ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ KITRINO 1000g.

ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ KITRINO 1000g.

ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ KITRINO 1000g.
€12,40
Εικόνα της ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ 1000g.

ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ 1000g.

ΚΕΡΙ ROIAL ΖΕΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ 1000g.   Χρήση Τοποθετήστε το δοχείο στη συσκευή θέρμανσης κεριού. Λιώστε το κερί και διατηρήστε μια σταθερή θερμοκρασια. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το απλώσετε ομοιόμορφα σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στην περιοχή που θα αποτριχωθεί προς την κατεύθυνση ανάπτυξης της τρίχας. Χρησιμοποιήστε την παλάμη του χεριού να πατήσετε την ταινία αποτρίχωσης πάνω στο κερί μέχρι να κολλήσει εντελώς στο δέρμα. Ξεκινώντας από την βάση σηκώστε το κερί κατακόρυφα και απότομα.  Χρησιμοποιήστε ένα λαδάκι καθαρισμού για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα κεριού. Μετά την αποτρίχωση εφαρμόστε μια ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα. Φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.
€12,40