Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

Revolution Makeup

Revolution Makeup

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML Το απόλυτο προϊόν στην Επαγγελματική σειρά Makeup Revolution. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και για καθημερινή χρήση για να κρατήσει το μακιγιάζ σας σταθερό όλη την ημέρα. Η φόρμουλά του προστατεύει το μακιγιάζ από τη θερμότητα και την υγρασία. Κρατάει το μακιγιάζ τέλειο έως και 8 ώρες.
€9,00 €7,94
Εικόνα της FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML Σπρέι σταθεροποιητικό για το μακιγιάζ. Με πολύ διακριτικά glitter που αντανακλούν το φως για να δημιουργήσετε μια φυσική λάμψη, μπορείτε να κρατάτε το μακιγιάζ σας στη θέση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα να ενυδατώνετε και να δώσετε λάμψη το δέρμα σας.
€7,94
Εικόνα της Make Up Revolution London Ultra Face Base Primer, 25ml

Make Up Revolution London Ultra Face Base Primer, 25ml

Make Up Revolution London Ultra Face Base Primer, 25ml Make Up Revolution London Ultra Face Base Primer. Έχει βελούδινη κρεμώδη υφή, η οποία εφαρμόζεται εύκολα και απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Η ελαφριά σύνθεσή του δεν επιβαρύνει το δέρμα. Εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και γεμίζει τους πόρους
€7,95
Εικόνα της Make Up Revolution Ultra Face Base Primer, 25ml

Make Up Revolution Ultra Face Base Primer, 25ml

Make Up Revolution Ultra Face Base Primer, 25ml
€7,95
Εικόνα της Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C1 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C1 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C1 4g Το τέλειο concealer είναι εδώ! 25 αποχρώσεις από πολύ ανοιχτές μέχρι ψυχρές, ουδέτερες αλλά και με ζεστούς υποτόνους, υπόσχονται να κερδίσουν μια θέση στο beauty bag σας. Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πολύ καλυπτική σύνθεση, το Conceal & Define της Makeup Revolution, «κρύβει» τις ατέλειες και τις κοκκινίλες ενώ εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μερικές «κουκίδες» κάτω από τα μάτια και αναμείξτε χρησιμοποιώντας ένα συνθετικό πινέλο ή ένα νωπό σφουγγαράκι. Για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τα σκουρόχρωμα σημάδια εφαρμόστε 2 με 3 «κουκίδες» και αναμείξτε με το δάχτυλο, με πινέλο ή σφουγγαράκι. Για να κάνετε φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήστε 2 με 3 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή του δέρματός σας περιμετρικά του προσώπου σας και στα ζυγωματικά και αναμείξτε με ένα συνθετικό πινέλο ή σφουγγαράκι.
€6,94
Εικόνα της Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C2 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C2 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C2 4g Το τέλειο concealer είναι εδώ! 25 αποχρώσεις από πολύ ανοιχτές μέχρι ψυχρές, ουδέτερες αλλά και με ζεστούς υποτόνους, υπόσχονται να κερδίσουν μια θέση στο beauty bag σας. Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πολύ καλυπτική σύνθεση, το Conceal & Define της Makeup Revolution, «κρύβει» τις ατέλειες και τις κοκκινίλες ενώ εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μερικές «κουκίδες» κάτω από τα μάτια και αναμείξτε χρησιμοποιώντας ένα συνθετικό πινέλο ή ένα νωπό σφουγγαράκι. Για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τα σκουρόχρωμα σημάδια εφαρμόστε 2 με 3 «κουκίδες» και αναμείξτε με το δάχτυλο, με πινέλο ή σφουγγαράκι. Για να κάνετε φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήστε 2 με 3 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή του δέρματός σας περιμετρικά του προσώπου σας και στα ζυγωματικά και αναμείξτε με ένα συνθετικό πινέλο ή σφουγγαράκι.
€6,94
Εικόνα της Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C3 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C3 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C3 4g Το τέλειο concealer είναι εδώ! 25 αποχρώσεις από πολύ ανοιχτές μέχρι ψυχρές, ουδέτερες αλλά και με ζεστούς υποτόνους, υπόσχονται να κερδίσουν μια θέση στο beauty bag σας. Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πολύ καλυπτική σύνθεση, το Conceal & Define της Makeup Revolution, «κρύβει» τις ατέλειες και τις κοκκινίλες ενώ εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μερικές «κουκίδες» κάτω από τα μάτια και αναμείξτε χρησιμοποιώντας ένα συνθετικό πινέλο ή ένα νωπό σφουγγαράκι. Για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τα σκουρόχρωμα σημάδια εφαρμόστε 2 με 3 «κουκίδες» και αναμείξτε με το δάχτυλο, με πινέλο ή σφουγγαράκι. Για να κάνετε φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήστε 2 με 3 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή του δέρματός σας περιμετρικά του προσώπου σας και στα ζυγωματικά και αναμείξτε με ένα συνθετικό πινέλο ή σφουγγαράκι.
€6,94
Εικόνα της Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C4 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C4 4g

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C4 4g Το τέλειο concealer είναι εδώ! 25 αποχρώσεις από πολύ ανοιχτές μέχρι ψυχρές, ουδέτερες αλλά και με ζεστούς υποτόνους, υπόσχονται να κερδίσουν μια θέση στο beauty bag σας. Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πολύ καλυπτική σύνθεση, το Conceal & Define της Makeup Revolution, «κρύβει» τις ατέλειες και τις κοκκινίλες ενώ εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μερικές «κουκίδες» κάτω από τα μάτια και αναμείξτε χρησιμοποιώντας ένα συνθετικό πινέλο ή ένα νωπό σφουγγαράκι. Για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τα σκουρόχρωμα σημάδια εφαρμόστε 2 με 3 «κουκίδες» και αναμείξτε με το δάχτυλο, με πινέλο ή σφουγγαράκι. Για να κάνετε φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήστε 2 με 3 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή του δέρματός σας περιμετρικά του προσώπου σας και στα ζυγωματικά και αναμείξτε με ένα συνθετικό πινέλο ή σφουγγαράκι.
€6,94