Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

Revolution Makeup

Revolution Makeup

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY AMAZING REVOLUTION 100 ML Το απόλυτο προϊόν στην Επαγγελματική σειρά Makeup Revolution. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και για καθημερινή χρήση για να κρατήσει το μακιγιάζ σας σταθερό όλη την ημέρα. Η φόρμουλά του προστατεύει το μακιγιάζ από τη θερμότητα και την υγρασία. Κρατάει το μακιγιάζ τέλειο έως και 8 ώρες.
€9,00 €7,94
Εικόνα της FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML

FIXING SPRAY ILLUMINATING REVOLUTION 100 ML Σπρέι σταθεροποιητικό για το μακιγιάζ. Με πολύ διακριτικά glitter που αντανακλούν το φως για να δημιουργήσετε μια φυσική λάμψη, μπορείτε να κρατάτε το μακιγιάζ σας στη θέση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα να ενυδατώνετε και να δώσετε λάμψη το δέρμα σας.
€7,94
Εικόνα της Makeup Revolution Flawless 2 Ultra Eyshadows Palette ΚΩΔ.1220

Makeup Revolution Flawless 2 Ultra Eyshadows Palette ΚΩΔ.1220

Makeup Revolution Flawless 2 Ultra Eyshadows Palette ΚΩΔ.1220
€14,00
Εικόνα της RETRO LUXE GLOSS LIP KIT opulence

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT opulence

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT opulence Τα Gloss Luxe Kits περιέχουν 1 lipgloss και 1 μολύβι ίδιας απόχρωσης για τα χείλη. Δημιουργήστε τα τέλεια χείλη εφαρμόζοντας πρώτα το μολύβι για τα χείλη και στη συνέχεια το έντονο γυαλιστερό gloss. Υπέροχο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!
€8,99
Εικόνα της RETRO LUXE GLOSS LIP KIT pure

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT pure

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT pure Τα Gloss Luxe Kits περιέχουν 1 lipgloss και 1 μολύβι ίδιας απόχρωσης για τα χείλη. Δημιουργήστε τα τέλεια χείλη εφαρμόζοντας πρώτα το μολύβι για τα χείλη και στη συνέχεια το έντονο γυαλιστερό gloss. Υπέροχο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!
€8,99
Εικόνα της RETRO LUXE GLOSS LIP KIT truth

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT truth

RETRO LUXE GLOSS LIP KIT truth Τα Gloss Luxe Kits περιέχουν 1 lipgloss και 1 μολύβι ίδιας απόχρωσης για τα χείλη. Δημιουργήστε τα τέλεια χείλη εφαρμόζοντας πρώτα το μολύβι για τα χείλη και στη συνέχεια το έντονο γυαλιστερό gloss. Υπέροχο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!
€8,99
Εικόνα της RETRO LUXE MATTE LIP KIT echelon

RETRO LUXE MATTE LIP KIT echelon

RETRO LUXE MATTE LIP KIT echelon Τα Matte Luxe Lip περιέχουν ένα υγρό κραγιόν με ματ φινίρισμα και ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση. Δημιουργήστε τα τέλεια χείλη εφαρμόζοντας πρώτα το μολύβι για να δημιουργήσετε μια τέλεια γραμμή χειλιών. Στη συνέχεια, τελειώστε με το Matte Liquid Lacquer για μακράς διαρκείας και έντονο αποτλέλεσμα.
€8,99
Εικόνα της RETRO LUXE MATTE LIP KIT glory

RETRO LUXE MATTE LIP KIT glory

RETRO LUXE MATTE LIP KIT glory Τα Matte Luxe Lip περιέχουν ένα υγρό κραγιόν με ματ φινίρισμα και ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση. Δημιουργήστε τα τέλεια χείλη εφαρμόζοντας πρώτα το μολύβι για να δημιουργήσετε μια τέλεια γραμμή χειλιών. Στη συνέχεια, τελειώστε με το Matte Liquid Lacquer για μακράς διαρκείας και έντονο αποτλέλεσμα.
€8,99