Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

fbservices

fbservices

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της BAKTI LIQUID RUB GEL 500ml

BAKTI LIQUID RUB GEL 500ml

BAKTI LIQUID RUB GEL 500ml Αλκοολούχο gel ήπιο αντισηπτικό χεριών To Baktiwash Rub Gel είναι αλκοολούχο διάλυμα ήπιας αντισηψίας χεριών με επάλειψη. Είναι εξαιρετικά φιλικό και κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος. Είναι άοσμο και δεν περιέχει δραστικούς παράγοντες που να ερεθίζουν το δέρμα. Επιπρόσθετα, περιέχει υψηλής ποιότητας μαλακτικούς παράγοντες προστασίας του δέρματος αποφεύγοντας την όποια αφυδάτωση του. • Με γλυκερίνη και Aloe Vera • Εξαιρετικά φιλικό στο δέρμα • Περιέχει μαλακτικές ουσίες για την φροντίδα του δέρματος • Περιέχει αλκοόλη 70% w/w Χρήση: Το Baktiwash Rub Gel χρησιμοποιείται με επάλειψη σε στεγνά χέρια. Υγιεινός καθαρισμός των χεριών: αδιάλυτο 30 δευτερόλεπτα Τα χέρια πρέπει να διατηρούνται βρεγμένα με το διάλυμα καθ’όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.
€8,06
Εικόνα της BAKTI WASH LIQUID RUB 1000ml

BAKTI WASH LIQUID RUB 1000ml

BAKTI WASH LIQUID RUB 1000ml   Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών ·Δραστικό ενάντια σε Rota και Noro ιούς ·Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ·Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρματος Αλκοολούχο αντισηπτικό για επάλειψη στα χέρια. Το Baktiwash liquid Rub είναι φιλικό προς το δέρμα και δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα και το ερεθίζουν. Επιπρόσθετα, το Baktiwash Liquid Rub περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την προστασία του δέρματος αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα του.
€9,92
Εικόνα της BAKTI WASH LIQUID RUB 500ml

BAKTI WASH LIQUID RUB 500ml

BAKTI WASH LIQUID RUB 500ml   Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών ·Δραστικό ενάντια σε Rota και Noro ιούς ·Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ·Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρματος Αλκοολούχο αντισηπτικό για επάλειψη στα χέρια. Το Baktiwash liquid Rub είναι φιλικό προς το δέρμα και δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα και το ερεθίζουν. Επιπρόσθετα, το Baktiwash Liquid Rub περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την προστασία του δέρματος αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα του.   Χρήση: Τρίψτε ή ψεκάστε την αναγκαία ποσότητα προϊόντος ώστε να είναι υγρές οι προς απολύμανση περιοχές για όσο χρόνο απαιτείται. Αφήστε να στεγνώσει.
€8,60
Εικόνα της BAKTI WASH LIQUID RUB SPRAY 250ml

BAKTI WASH LIQUID RUB SPRAY 250ml

BAKTI WASH LIQUID RUB SPRAY 250ml   Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών ·Δραστικό ενάντια σε Rota και Noro ιούς ·Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ·Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρματος Αλκοολούχο αντισηπτικό για επάλειψη στα χέρια. Το Baktiwash liquid Rub είναι φιλικό προς το δέρμα και δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα και το ερεθίζουν. Επιπρόσθετα, το Baktiwash Liquid Rub περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την προστασία του δέρματος αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα του.   Χρήση: Τρίψτε ή ψεκάστε την αναγκαία ποσότητα προϊόντος ώστε να είναι υγρές οι προς απολύμανση περιοχές για όσο χρόνο απαιτείται. Αφήστε να στεγνώσει.
€4,96
Εικόνα της BAKTI WASH Premium 1000ml.Mounted P.GR

BAKTI WASH Premium 1000ml.Mounted P.GR

BAKTI WASH Premium 1000ml.Mounted P.GR Κρεμοσάπουνο.   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το BAKTI WASH Premium είναι ένα άχρωμο, λεπτόρευστο, υγρό καθαρισμού χεριών και δέρματος με ουδέτερο ph 5,5 αι ευχάριστο ήπιο άρωμα. Χάρη στις συντηρητικές του ουσίες δεν μπορεί να επιμολυνθεί κατά την διάρκει χρήσης του. Το BAKTIWASH PREMIUM είναι ένα ήπιο κρεμοσάπουνο με ουδέτερο ph για συχνό πλύσιμο χεριών και δέρματος.Κατάλληλο επίσης για αφρόλουτρο και μπάνιο ατόμων με ευαίσθητη επιδερμίδα. Παράγοντες φροντίδας και ενυδάτωσης του δέρματος προφυλάσσουν τη φυσιολογική δομή του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα. Πολύ οικονομικό στη χρήση του.
€4,96
Εικόνα της CHLORHEXIDINE 2% in IN ALCOHOL 70%  250m

CHLORHEXIDINE 2% in IN ALCOHOL 70% 250m

CHLORHEXIDINE 2% in IN ALCOHOL 70% – 250ml Για τον αποτελεσματικό έλεγχο των λοιμώξεων Ιδιότητες Προϊόντος To CHLORHEXIDINE 2% IN ALCOHOL 70% είναι ένα νέο προϊον (έτοιμο προς χρήση), για απολύμανση ιατροτεχνολογικών προϊόντων με βάση την ισοπροπυλική αλκοόλη και χλωρεξιδίνη. Είναι σύμφωνο με τις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες διεθνών οργανισμών (π.χ. CDC,Guidelines for the prevention of intravascular Catheter – Related infections, 2011, κλπ) για την απολύμανση των ενδοαγγειακών καθετήρων.
€7,50
Εικόνα της SEPTOQUAT-AM MD 1000ml

SEPTOQUAT-AM MD 1000ml

 SEPTOQUAT-AM MD 1000ml Απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. ·Ελεύθερο Αλδεϋδών με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού ·Εξαιρετική συμβατότητα με τα εργαλεία και τα ενδοσκόπια ·Ιοκτόνος δράση Το  SEPTOQUAT-AM MD είναι ένα πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών, για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Κατάλληλο και για λουτρό υπερήχων. Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτή σε ένα μόνο στάδιο. Η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται, χάρη στη ελεύθερη από αλδεϋδες σύνθεση, σύμφωνα μάλιστα και με τις οδηγίες για την απολύμανση των εργαλείων του Ινστιτούτου Robert-Koch. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηεθί ξεχωριστός καθαρισμός πριν την απολύμανση.
€24,80
Εικόνα της SEPTOQUAT-AM MD 250ml

SEPTOQUAT-AM MD 250ml

 SEPTOQUAT-AM MD 250ml    Απολυμαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων. ·Ελεύθερο Αλδεϋδών με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού ·Εξαιρετική συμβατότητα με τα εργαλεία και τα ενδοσκόπια ·Ιοκτόνος δράση   Το  SEPTOQUAT-AM MD  είναι ένα πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών, για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό εργαλείων και ενδοσκοπίων. Συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Κατάλληλο και για λουτρό υπερήχων. Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτή σε ένα μόνο στάδιο. Η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται, χάρη στη ελεύθερη από αλδεϋδες σύνθεση, σύμφωνα μάλιστα και με τις οδηγίες για την απολύμανση των εργαλείων του Ινστιτούτου Robert-Koch. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηεθί ξεχωριστός καθαρισμός πριν την απολύμανση.  
€11,16