Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΦΡΕΖΑΚΙΑ

ΦΡΕΖΑΚΙΑ
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της ΣΒΟΥΡΑΚΙ 170 ACURATA

ΣΒΟΥΡΑΚΙ 170 ACURATA

ΣΒΟΥΡΑΚΙ 170 ACURATA ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ ACURATA ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ACURATA ROTATING INSTRUMENTS – MADE IN GERMANY Ειδικό για κατέβασμα gel, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ελαφριές δερματικές σκληρύνσεις. Εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ με ΜΕΓΙΣΤΗ διάρκεια ζωής! Με ειδική επίστρωση από PVD (Εξειδικευμένο υλικό για αποτελεσματικότερη αφαίρεση gel ). Συμπαγές υλικό που δεν υπερθερμαίνεται. Ιδανικό για manicure & pedicure. Κατάλληλο για την φροντίδα των ποδιών & της ποδιατρικής (χρησιμοποιείται σε σημεία που έχει δημιουργηθεί υπερκεράτωση). ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO
€24,74
Εικόνα της ΣΒΟΥΡΑΚΙ 243 ACURATA

ΣΒΟΥΡΑΚΙ 243 ACURATA

ΣΒΟΥΡΑΚΙ 243 ACURATA ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ ACURATA ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ACURATA ROTATING INSTRUMENTS – MADE IN GERMANY Ειδικό για κατέβασμα gel, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ελαφριές δερματικές σκληρύνσεις. Εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ με ΜΕΓΙΣΤΗ διάρκεια ζωής! Με ειδική επίστρωση από PVD (Εξειδικευμένο υλικό για αποτελεσματικότερη αφαίρεση gel ). Συμπαγές υλικό που δεν υπερθερμαίνεται. Ιδανικό για manicure & pedicure. Κατάλληλο για την φροντίδα των ποδιών & της ποδιατρικής (χρησιμοποιείται σε σημεία που έχει δημιουργηθεί υπερκεράτωση). ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO
€43,34
Εικόνα της ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ F0615P

ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ F0615P

ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ F0615P
€11,16
Εικόνα της ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΜΙΚΡΟ 1,6ΜΜ

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΜΙΚΡΟ 1,6ΜΜ

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΜΙΚΡΟ 1,6ΜΜ Xρησιμοποιείται για το ανασήκωμα των επονυχίων . Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα που εγγυάται την απολύμανση κ την αποστείρωση Aποστειρώνεται σε υγρό αποστείρωσης και σε κλίβανο θερμοκρασίας.
€8,00
Εικόνα της ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ 860.025

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ 860.025

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ 860.025 Xρησιμοποιείται για το ανασήκωμα των επονυχίων. Πολύ χρήσιμη στο coby manikiour. Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα που εγγυάται την απολύμανση κ την αποστείρωση Aποστειρώνεται σε υγρό αποστείρωσης και σε κλίβανο θερμοκρασίας.
€9,99
Εικόνα της ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ ΚΩΝΙΚΗ ΚΟΦΤΗ 2,5ΜΜ

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ ΚΩΝΙΚΗ ΚΟΦΤΗ 2,5ΜΜ

ΦΡΕΖΑΚΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕ ΚΩΝΙΚΗ ΚΟΦΤΗ 2,5ΜΜ Xρησιμοποιείται για το ανασήκωμα των επονυχίων. Πολύ χρήσιμη στο coby manikiour. Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα που εγγυάται την απολύμανση κ την αποστείρωση Aποστειρώνεται σε υγρό αποστείρωσης και σε κλίβανο θερμοκρασίας.
€8,00