Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

IBD GEL

IBD GEL
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της ibd builder gel νυχιων clear 56g

ibd builder gel νυχιων clear 56g

ibd builder gel νυχιων clear 56g Αποκτήστε τη δύναμη των ακρυλικών με τη διάφανη εμφάνιση των τζελ. Το Builder τζελ απλώνεται φυσικά στα νύχια και είναι ιδανικό για επικάλυψη σε τιπ αλλά και για χτίσιμο. Είναι απαλλαγμένο από οσμές και έχει μια μόνιμη λάμψη υψηλής στιλπνότητας. Διατίθεται σε Clear, Ροζ, Λευκό, Ultra White και Glitter Purple Royal.
€37,20
Εικόνα της ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme blush gel νυχιων 14g     Περιγραφή χρώματος Xtreme Blush gel uv κτισίματος νυχιών Διάφανο ελαφρώς ροζ gel χτισίματος που θα ενισχύσει το χρώμα του φυσικού νυχιού. Blush: Απόχρωση έντονου ροζ, που δίνει ένταση χρώματος στην επιφάνεια του νυχιού. Πολυμερίζεται σε 3 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 14g   Περιγραφή χρώματος Διάφανο άχρωμο τζελ για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και σαν τελευταία στρώση για γυαλιστικό. Clear: Διάφανο, που ενισχύει τις αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, με ειδικό UV. Παρέχει προστασία από την ακτινοβολία UV, που εγγυάται τη λάμψη της επίστρωσης. Πολυμερίζεται σε 1 λεπτό.
€16,74
Εικόνα της ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 56g

ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 56g

ibd French Xtreme Clear gel νυχιων 56g   Περιγραφή χρώματος Διάφανο άχρωμο τζελ για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και σαν τελευταία στρώση για γυαλιστικό. Clear: Διάφανο, που ενισχύει τις αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, με ειδικό UV. Παρέχει προστασία από την ακτινοβολία UV, που εγγυάται τη λάμψη της επίστρωσης. Πολυμερίζεται σε 1 λεπτό.
€39,68
Εικόνα της ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme pink gel νυχιων 14g   Περιγραφή χρώματος Xtreme Pink uv gel κτισίματος νυχιών. Απαλό ημικαλυπτικό ροζ gel που θα καμουφλάρει ατέλειες στο φυσικό νύχι. Pink: Απαλή ροζ απόχρωση, που καλύπτει απαλά τις ατέλειες της επιφάνειας του νυχιού. Πολυμερίζεται σε 3 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g

ibd French Xtreme white gel νυχιων 14g Περιγραφή χρώματος Έντονο, φωτεινό λευκό gel χτισίματος για δημιουργία χαμόγελου στο γαλλικό με την σταθερότητα στην χρήση που δίνει το ακρυλικό.   White: Το λευκότερο λευκό με τη σύσταση του builder gel. Δημιουργεί μια ευδιάκριτη γραμμή-χαμόγελο. Πολυμερίζεται σε 4 λεπτά.
€16,74
Εικόνα της IBD powerbond gel bonder 14ml.

IBD powerbond gel bonder 14ml.

IBD powerbond gel bonder 14ml. Οδηγήσαμε το gel σε ένα νέο επίπεδο δίνοντάς σας εκπληκτικά αποτελέσματα Σας δίνει γυαλιστερό φινίρισμα Τέλεια επικάλυψη σε φυσικά νύχια Κάνει τα νύχια σας φυσικά όμορφα και λαμπερά
€19,84
Εικόνα της IBD ultra seal uv Top 14ml.

IBD ultra seal uv Top 14ml.

IBD ultra seal uv Top 14ml. παρέχει φινίρισμα με έξτρα λάμψη ΧΡΗΣΗ: Πολυμερίστε κάτω από λάμπα UV για 1 λεπτό. Καθαρίστε τα νύχια.
€19,84
Εικόνα της IBD uv bonder gel 14ml.

IBD uv bonder gel 14ml.

IBD uv bonder gel 14ml. Προωθεί την εξαιρετική πρόσφυση με ένα γρήγορο και εύκολο βήμα. Χρησιμοποιείται αντί των επιβλαβών όξινων primer. Προετοιμάζει τα φυσικά νύχια και τις άκρες των νυχιών.
€19,84