Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

VASCO GEL

VASCO GEL
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της VASCO BASE 143 6ML

VASCO BASE 143 6ML

VASCO BASE 143 6ML Ανθεκτική βάση, η οποία χάρη στην σύστασή της (πιο υδαρής από τις κανονικές υβριδικές βάσεις) είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Η σύνθεση της βάσης δεν βλάπτει το νύχι, επιτρέποντας συχνές αλλαγές στο μανικούρ.
€7,95 €6,75
Εικόνα της VASCO BASE 149 15ml

VASCO BASE 149 15ml

VASCO BASE 149 15ml Ανθεκτική βάση, η οποία χάρη στην σύστασή της (πιο υδαρής από τις κανονικές υβριδικές βάσεις) είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Η σύνθεση της βάσης δεν βλάπτει το νύχι, επιτρέποντας συχνές αλλαγές στο μανικούρ.
€13,95 €11,86
Εικόνα της VASCO BASE beige pink 155 6ml

VASCO BASE beige pink 155 6ml

VASCO BASE beige pink 155 6ml Ανθεκτική βάση, η οποία χάρη στην σύστασή της (πιο υδαρής από τις κανονικές υβριδικές βάσεις) είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Η σύνθεση της βάσης δεν βλάπτει το νύχι, επιτρέποντας συχνές αλλαγές στο μανικούρ.
€7,95 €6,76
Εικόνα της VASCO BASE BUILDING 147 6ML

VASCO BASE BUILDING 147 6ML

VASCO BASE BUILDING 147 6ML Βάση Building Vasco – μια επανάσταση στο υβριδικό μανικιούρ. Πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετική πλαστικότητα το οποίο όμως είναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό στην φθορά. Χάρη στην καινοτόμο σύστασή της, επιτρέπει την επέκταση του φυσικού νυχιού έως 1cm.  
€7,95
Εικόνα της VASCO BASE BUILDING 150 15ml

VASCO BASE BUILDING 150 15ml

VASCO BASE BUILDING 150 15ml Βάση Building Vasco – μια επανάσταση στο υβριδικό μανικιούρ. Πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετική πλαστικότητα το οποίο όμως είναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό στην φθορά. Χάρη στην καινοτόμο σύστασή της, επιτρέπει την επέκταση του φυσικού νυχιού έως 1cm.  
€13,95 €11,86
Εικόνα της VASCO BASE darker pink 154 6ml

VASCO BASE darker pink 154 6ml

VASCO BASE darker pink 154 6ml Ανθεκτική βάση, η οποία χάρη στην σύστασή της (πιο υδαρής από τις κανονικές υβριδικές βάσεις) είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Η σύνθεση της βάσης δεν βλάπτει το νύχι, επιτρέποντας συχνές αλλαγές στο μανικούρ.
€7,95 €6,76
Εικόνα της VASCO BASE ELASTIC 144 6ML 

Πυκνή, ελαστική και εξαιρετικά ανθεκτική βάση. Ιδανική βάση για ταλαιπωρημένα και λεπτά

VASCO BASE ELASTIC 144 6ML Πυκνή, ελαστική και εξαιρετικά ανθεκτική βάση. Ιδανική βάση για ταλαιπωρημένα και λεπτά

VASCO BASE ELASTIC 144 6ML Πυκνή, ελαστική και εξαιρετικά ανθεκτική βάση. Ιδανική βάση για ταλαιπωρημένα και λεπτά νύχια.
€7,95 €6,75
Εικόνα της VASCO BASE pink 153 6ml

VASCO BASE pink 153 6ml

VASCO BASE pink 153 6ml Ανθεκτική βάση, η οποία χάρη στην σύστασή της (πιο υδαρής από τις κανονικές υβριδικές βάσεις) είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Η σύνθεση της βάσης δεν βλάπτει το νύχι, επιτρέποντας συχνές αλλαγές στο μανικούρ.
€7,95 €6,76
Εικόνα της VASCO BUILDER  GEL CLEAR 001 15ML 

Πυκνή, ελαστική και εξαιρετικά ανθεκτική βάση. Ιδανική βάση για ταλαιπωρημένα και λεπτά

VASCO BUILDER GEL CLEAR 001 15ML Πυκνή, ελαστική και εξαιρετικά ανθεκτική βάση. Ιδανική βάση για ταλαιπωρημένα και λεπτά

VASCO BUILDER GEL CLEAR 001 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 15ML

VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 15ML

VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 30ML

VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 30ML

VASCO BUILDER GEL COVER BEIGE 006 30ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό λευκό gel χτισίματος με πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 15ML

VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 15ML

VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 30ML

VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 30ML

VASCO BUILDER GEL COVER NUDE 005 30ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό λευκό gel χτισίματος με πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 15ML

VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 15ML

VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 30ML

VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 30ML

VASCO BUILDER GEL FRENCH PINK 004 30ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό λευκό gel χτισίματος με πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της Vasco builder gel master clear 15ml

Vasco builder gel master clear 15ml

Vasco builder gel master clear 15ml Περιγραφή Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Μονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. Tα top της σειράς VASCO (8111146 και 8111145) είναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€18,95
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL PINK 003 15ML

VASCO BUILDER GEL PINK 003 15ML

VASCO BUILDER GEL CLEAR 001 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL PINK 003 15ML

VASCO BUILDER GEL PINK 003 15ML

VASCO BUILDER GEL PINK 003 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL PINK 003 30ML

VASCO BUILDER GEL PINK 003 30ML

VASCO BUILDER GEL PINK 003 30ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό λευκό gel χτισίματος με πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL WHITE 002 15ML

VASCO BUILDER GEL WHITE 002 15ML

VASCO BUILDER GEL WHITE 002 15ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO (8111146 και 8111145) ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€16,95 €14,41
Εικόνα της VASCO BUILDER GEL WHITE 002 30ML

VASCO BUILDER GEL WHITE 002 30ML

VASCO BUILDER GEL WHITE 002 30ML - 8112008 Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό λευκό gel χτισίματος με πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της VASCO BUILDER  GEL CLEAR 001 30ML

VASCO BUILDER  GEL CLEAR 001 30ML

VASCO BUILDER  GEL CLEAR 001 30ML Εξαιρετική συγκόλληση με το φυσικό. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές gel, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά μήκη. Mονοφασικό διάφανο gel χτισίματος με πολύ πυκνή υφή. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες  τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Επαναλαμβάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε πάχος και μήκος. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τεχνική επιμήκυνσης με tips είτε με φόρμα αντίστοιχα. - Tα top της σειράς VASCO (8111146 και 8111145) ειναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας! - Με υποαλλεργική σύσταση, κατάλληλα ακόμα και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.
€25,95 €22,06
Εικόνα της VASCO COLOR GEL  WHITE 001 8ML

VASCO COLOR GEL WHITE 001 8ML

VASCO COLOR GEL WHITE 001 8ML Υπέροχα χρώματα Gel για nail art σχέδια, τεχνική ombre, one stroke καθώς και μόνιμο χρώμα. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Εφαρμόζουμε το color gel
€8,95 €7,60
Εικόνα της VASCO COLOR GEL BALLET 015 8ML

VASCO COLOR GEL BALLET 015 8ML

VASCO COLOR GEL BALLET 015 8ML Υπέροχα χρώματα Gel για nail art σχέδια, τεχνική ombre, one stroke καθώς και μόνιμο χρώμα. Ιδανικό για αρχάριες και έμπειρες τεχνίτριες. Χρήση: - Προετοιμασία φυσικού με τη λίμα. - Τοποθετούμε primer και περιμένουμε να στεγνώσει. - Απλώνουμε μια λεπτή στρώση gel και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπες LED και για 2΄λεπτά σε λάμπες UV. - Εφαρμόζουμε το color gel
€8,95 €7,61