Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

CROCUS GEL

CROCUS GEL
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της CROCUS GEL White Line 5gr

CROCUS GEL White Line 5gr

CROCUS GEL White Line 5gr   Εκτυφλωτικά λευκό. Κατάλληλο για σχηματισμό γραμμής – χαμόγελου κάτω από το Finish Gel. Λεπτόρρευστο Gel-χρώμα. Εκτυφλωτικά λευκό. Κατάλληλο για σχηματισμό γραμμής – χαμόγελου κάτω από το Finish Gel. Ιδανικό για ζωγραφική, ακόμα και τη δημιουργία πολύ λεπτών σχεδίων. Ανακατεμένο με τα υπόλοιπα Color Gel της σειράς εμπλουτίζει τα χρώματα της παλέτας σας.
€6,00 €6,00
Εικόνα της GEL FIBERGEL PINK 15gr

GEL FIBERGEL PINK 15gr

GEL FIBERGEL PINK 15gr   Νέα φόρμουλα μονοφασικού  Gel. Ακόμα και το πολύ λεπτό χτίσιμο γίνεται ανθεκτικό χάρη στις ακρυλικές ίνες που περιέχει. Κατάλληλο για ταλαιπωρημένα νύχια και ονυχοφάγους.  Απαλή ροζ-διάφανη απόχρωση με εύκολη  εφαρμογή που δεν τρέχει. Πολυμερίζεται σε UV-LED-CCFL. Διατίθεται σε συσκευασία των 15gr.
€17,00
Εικόνα της GEL FIBERGEL PINK 5gr

GEL FIBERGEL PINK 5gr

GEL FIBERGEL PINK 5gr Νέα φόρμουλα μονοφασικού  Gel. Ακόμα και το πολύ λεπτό χτίσιμο γίνεται ανθεκτικό χάρη στις ακρυλικές ίνες που περιέχει. Κατάλληλο για ταλαιπωρημένα νύχια και ονυχοφάγους.  Απαλή ροζ-διάφανη απόχρωση με εύκολη  εφαρμογή που δεν τρέχει. Πολυμερίζεται σε UV-LED-CCFL. Διατίθεται σε συσκευασία των 5gr.
€5,99
Εικόνα της GEL ONE PHASE Kautschuk 5gr

GEL ONE PHASE Kautschuk 5gr

GEL ONE PHASE Kautschuk 5gr   Βάση ημιμόνιμου σε μορφή Gel. Ιδανικό για εύθραυστα νύχια, λειτουργεί και επανορθωτικά, λειαίνει τις ραβδώσεις της πλάκας του νυχιού. Δίνει μεγαλύτερη αντοχή στο ημιμόνιμο, υπάρχει η δυνατότητα επιμήκυνσης όχι μεγαλύτερης των 2-3 χιλιοστών. Πολυμερίζεται σε UV-LED-CCFL. Χρόνος πολυμερισμού σε UV λάμπα -3-4 '.  
€7,01 €7,00