Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ H935

ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ H935

ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ H935 Σετ μασάζ πέτρας 36 τεμ. Το κιτ περιλαμβάνει: 8 οβάλ, επίπεδες πέτρες βασάλτη μεγάλου μεγέθους, 14 οβάλ, επίπεδες πέτρες βασάλτη μεσαίου μεγέθους και 6 οβάλ, επίπεδες πέτρες βασάλτη μικρού μεγέθους. Τέλος περιλαμβάνει 8 πέτρες για μεγάλο δάχτυλο.
€167,40
Εικόνα της ΣΥΣΚΕΥΗ SCRUBBER ΣΠΑΤΟΥΛΑ Η2201

ΣΥΣΚΕΥΗ SCRUBBER ΣΠΑΤΟΥΛΑ Η2201

ΣΥΣΚΕΥΗ SCRUBBER ΣΠΑΤΟΥΛΑ Η2201
€297,60
Εικόνα της ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΤΣΕΤΩΝ Η6551

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΤΣΕΤΩΝ Η6551

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΤΣΕΤΩΝ Η6551 Καινοτόμος σχεδιασμός με εύκολη δομή. Διαθέτει εσωτερική καλοσχεδιασμένη δεξαμενή αλουμινίου. Το κύριο σώμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα ενώ η επιφάνεια καλύπτεται και προστατεύεται από υψηλή θερμοκρασία ενισχύοντας την αντοχή στη διάβρωση. Έχει απαλό χρώμα και κομψή εμφάνιση.
€198,40
Εικόνα της ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟΥ Η2401

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟΥ Η2401

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟΥ Η2401    Το ανιόν και το κατιόν μέσο αγωγιμότητας είναι ένα είδος εξοπλισμού ομορφιάς που χρησιμοποιεί άμεση τάση. Εγκρίνει την αρχή της ηλεκτρικής ενέργειας της ομοφυλοφιλικής απώθησης και της ελτεπολιτικής έλξης για τον σκοπό της φροντίδας του δέρματος. Επειδή οι εξωτερικές βλαβερές ουσίες και τα μεταλλικά ιόντα των μη σιδηρούχων καλλυντικών μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα μέσω κυττάρων και τριχοθυλακίων, είναι δύσκολο να απορρίπτονται αυτές οι ουσίες σε συνήθη θεραπεία ομορφιάς. Επιπλέον, με την αύξηση της ηλικίας, είναι δύσκολο για την έκκριση του ανθρώπινου σώματος να ανταποκριθεί στη ζήτηση του δέρματος. Το δέρμα απαιτεί ολοένα και περισσότερη συμπληρωματική διατροφή, αλλά η ικανότητα απορρόφησης του δέρματος είναι περιορισμένη. Ως εκ τούτου, οι βλαβερές ουσίες στο ανθρώπινο σώμα μπορούν να εκπαιδεύονται και η θρέψη του μπορεί να επιτευχθεί με όργανο διοχέτευσης ανιόντων και κατιόντων.
€161,20
Εικόνα της ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΙΣΥΧΝΑ LZ-006A Φορητή

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΙΣΥΧΝΑ LZ-006A Φορητή

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΙΣΥΧΝΑ LZ-006A Φορητή Ηψυλής συχνότητας ηλεκτροθεραπρεία που μπορεί να παράγει υψηλής ταχύτητας δονήσεις και έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα μέσω του ηλεκτροθεραπευτικού σωλήνα. Εξαιτίας του αδρανούς αερίου, για παράδειγμα αργόν ή νέον κτ.λ., μέσα στον ηλεκτροθεραπευτικό σωλήνα, διαφορετικά αδρανή αέρια εκείνη τη στιγμή λειτουργούν ως διαφορετικές βοηθητικές θεραπείες. Οι δονήσεις που παράγονται είναι υψηλής ταχύτητας. Μετασχηματίζονται σε θερμότητα και παράγουν όζον γύρω από τον ηλεκτροθεραπευτικό σωλήνα για καλύτερο αποτέλεσμα αποστείρωσης. Επειδή η συχνότητα του ρεύματος είναι αρκετά υψηλή, δεν θα προκαλέσουν μυϊκή συρρίκνωση αλλά φυσιολογική.
€55,80