Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
Filters
Close
banner
Προτεινομενα Προϊοντα
Εικόνα της ΠΑΛΕΤΑ 6*30 KAL00016

ΠΑΛΕΤΑ 6*30 KAL00016

ΠΑΛΕΤΑ 6*30 KAL00016 Επαγγελματική παλέτα μακιγιάζ με θήκες για την τοποθέτηση των προϊόντων σας από την Kalentin. Περιλαμβάνει 6 θήκες με διάμετρο 59 mm και άλλες 6 με διάμετρο 30 mm. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε αρχάριους ενώ ενδείκνυται επίσης και για προσωπική χρήση.
€22,32
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η54

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η54

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η54   Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η56

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η56

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η56  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η57

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η57

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η57  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η58

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η58

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η58  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η63

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η63

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η63   Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η64

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η64

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η64  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η65

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η65

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η65  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η70

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η70

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η70   Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η71

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η71

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η71  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Εικόνα της Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η72

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η72

Υβριδικό Βερνίκι Andreia Νο Η72  Πληροφορίες για την Νέα Υβριδική Σειρά: Η Andreia Professional συνδιάζοντας τον καλύτερο από τους δύο κόσμους, τα χαρακτηριστικά του ημιμόνιμου, με την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του κανονικού Βερνικιού νυχιών.   Με μια επαναστατική τεχνολογία, αυτή η νέα σειρά προσφέρει, σε μόλις 2 βήματα, ένα μακράς διαρκείας μανικιούρ με Gel Finish και στιγμιαίο στέγνωμα χωρίς λάμπα!
€5,58
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...